У ДТП в Молдові постраждали п'ятеро українців - МЗС

У результаті дорожньо-транспортної пригоди в Молдові за участю автобуса, що прямував із Кишинева до Києва, дістали легких тілесних ушкоджень п'ятеро українців. Про це в комментарии агентству "Интерфакс-Украина" повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

"Сьогодні в Дрокійському районі в Молдові сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса, який прямував із Кишинева до Києва. У результаті ДТП п'ятеро громадян України отримали легкі тілесні ушкодження. Їх доправили в лікарню, зараз їм надають необхідну медичну допомогу, загроз їхньому життю немає",- повідомив Ніколенко.

У МЗС України також зазначили, що інші пасажири продовжили рух до Києва іншим наданим перевізником автобусом. Загалом в автобусі перебувало дев'ятнадцять українців.

"Українське посольство взаємодіє з молдовськими правоохоронцями для з'ясування всіх обставин аварії та підтримує зв'язок із лікарями. Після завершення лікування консули допоможуть нашим громадянам повернутися в Україну", - наголосили у відомстві.

Як повідомлялося, рейсовий автобус сполученням Кишинів-Київ перекинувся на півночі Молдови: дев’ять пасажирів госпіталізовані з травмами.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті