У Донецьку повідомили про загибель та поранення мешканців внаслідок обстрілу

В окупованому Донецьку повідомляють про одного загиблого та двох поранених у наслідок обстрілу сьогодні, 23 квітня. Про це пише Олексій Кулемзин, який називає себе "главою адміністрацїґії" міста.

"Унаслідок обстрілу Петровського району о 16:05 загинув чоловік 1953 року народження", - повідомив він.

Також за його інформацією, у Петровському районі поранення отримала жінка 1954 року народження - госпіталізована до міської лікарні №14. А ще постраждав мирний житель 1983 року народження.

Крім того, пошкодження у районі отримала школи мистецтв № 2.

Окупаційна пропаганда традиційно звинувачує у обстрілах ЗСУ. Насправді 24 лютого 2022 року РФ розв'язала проти України агресивну війну, жертвами якої стали десятки тисяч українців з обох боків лінії зіткнення.  

Як повідомллялося, Петрівський район Донецька зазнав обстрілу вдень 23 квітня. Про це повідомляють місцеві соцмережі. Зазначається, що внаслідок обстрілу Петрівський район Донецька частково знеструмлено.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті