У Донецькій області вперше з 24 лютого 2022 року не виявилося постраждалих внаслідок російських обстрілів

За підсумками минулої доби у Донецькій області не виявлено постраждалих внаслідок російських обстрілів. Про це розповів начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у своєму телеграм-каналі.

За словами Кириленка, ситуація, коли за добу немає постраждалих на території області, виникла вперше з 24 лютого минулого року, коли рашисти розпочали повномасштабне військове вторгнення до України.

Разом із тим, росіяни вели вогонь по населених пунктах. 

"На Донецькому напрямку вночі росіяни завдали ракетного удару по Мемрику Новогродівської ТГ — пошкодили 3 будинки. Зранку двічі під обстріл потрапила Авдіївка: снаряди влучили на територію трьох вулиць та на околиці АКХЗ. В Очеретинській громаді під вогнем опинилися Красногорівка і Кам'янка, в Курахівській — Курахове і Курахівка", - написав Павло Кириленко.

Неспокійно було і у Костянтинівці: внаслідок 5 обстрілів пошкоджено 18 будинків та школу. Гучно було на околицях Часовоярської і Торецької громад. У Соледарській громаді пошкоджено 5 будинків у Васюківці та 4 у Федорівці.

Як повідомлялося раніше, рашисти обстріляли з РСЗВ Костянтинівку: двоє людей поранені, пошкоджені 4 будинки. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті