У додатку "Повітряна тривога" з'явилися сповіщення про різні види загроз

У оновленій версії застосунку «Повітряна тривога» з'явилися сповіщення про різні види загроз, стихійні лиха та інструкції щодо подальших дій у таких ситуаціях.

Версія 5.2 вже доступна для користувачів iOS, Android, повідомили розробники застосунку Ajax Systems та Stfalcon.

Інформація про всі види небезпеки надходитиме від чергових центрів оповіщення цивільного захисту та ДСНС. Для кожного типу небезпеки в додатку створено унікальні оповіщення.

Крім звукових сигналів, повідомили розробники, додаток також передає текстові повідомлення з рекомендаціями дій. Це допоможе вчасно сповістити велику кількість населення про критичні ситуації, наприклад прорив дамби та необхідність евакуації.

Також у новій версії застосунку покращено режим енергозбереження, виправлено помилки зі звуками оголошення тривоги та оновлення статусу у закріпленому повідомленні.

Якщо застосунок не оновлюється автоматично, користувачам рекомендували зробити це вручну або встановити повторно.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті