У "ДНР" затримали двох підозрюваних у вбивстві 9 людей у Волновасі

Слідчий комітет РФ заявив, що встановлено і затримано осіб, причетних до скоєння вбивства 9 людей в окупованій Волновасі Донецької області. Про це росорган повідомив 30 жовтня.

За версією "слідства", мотивом злочину став конфлікт на побутовому ґрунті. До нього причетні контрактники з Далекого Сходу.

"... вдалося встановити особи двох чоловіків, причетних до скоєння цього злочину. Вони є російськими військовослужбовцями з Далекого Сходу, які проходять військову службу за контрактом", - ідеться в повідомленні.

Так званий "слідком РФ по ДНР" розслідує "кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого п. "а, в" ч. 2 ст. 105 КК РФ, порушену за фактом убивства дев'яти жителів міста Волновахи, зокрема двох дітей, тіла яких виявлено в приміщенні приватного житлового будинку з вогнепальними пораненнями".

Підозрюваних затримано і "доправлено до слідчого відділу, з ними проводяться слідчі та процесуальні дії, спрямовані на встановлення всіх обставин події, а також закріплення доказової бази". 

Як повідомлялося, в окупованій Волновасі в приватному будинку виявлено тіла дев'ятьох людей, включно з двома дітьми.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті