У "ДНР" триває нерівна битва з цінами на продукти: понад 60 магазинів і торгових мереж погодилися на граничну націнку

Якийсь меморандум про встановлення граничної оптової націнки на низку продуктів і товарів у "ДНР" підписали 61 торгова і постачальна компанія. Про це повідомив "віце-прем'єр республіки" Владислав Васильєв у себе в Телеграм. 

За його словами, зобов'язалися обмежити торговельну націнку низка магазинів крокової доступності, великих торговельних мереж і оптових постачальників. 

"Чекаємо приєднання до підписання меморандуму місцевих виробників", - розповів Васильєв. 

Перелік товарів зі встановленою стелею націнки, уточнив він, включає 29 позицій. Прогнозується, що максимальна націнка на картоплю, буряк, цибулю, моркву, огірки, банани, яблука буде не вищою за 10%, а на курячі яйця і тушки, цукор, олію та молоко - не вищою за 5%. 

Як повідомлялося раніше, окупаційна влада "ДНР" упродовж низки років обіцяє зрівняти ціни на продути в "республіці" із сусідньою Ростовською областю.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті