У "ДНР" на вересневих "виборах" хочуть "голосувати" достроково і вдома

У квазіутворенні "ДНР" заявили, що "дострокове і виїзне голосування" можуть знайти широке застосування на майбутніх вересневих місцевих "виборах". Про це пишуть пропагандистські ЗМІ 14 липня.

"Що стосується громадян, які за станом здоров'я не зможуть прибути на виборчу дільницю, то для них, безумовно, буде організовано голосування вдома. Що стосується громадян, які згідно із законодавством мають право проголосувати достроково, то ця можливість їм буде надана. Наразі ми також розглядаємо можливість широкого застосування таких форм голосування", - цитується так званий "голова республіканського виборчкому" Володимир Висоцький. 

Як повідомлялося, у Кремлі хочуть забезпечити силовий супровід так званих виборів на тимчасово окупованих територіях у рамках "Єдиного дня голосування" у вересні.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті