У "ДНР" лютує африканська чума свиней та сказ

На окупованій території Донеччини у низці господарств та підприємств оголошено карантин від чуми та сказу. Про це 10 березня повідомив телеграм-канал "Mash на Донбассе".

"У ДНР прийшов новий вершник апокаліпсису. Відразу в трьох місцях оголошено карантин від чуми та сказу. Два приватні господарства (у Моспиному та Макіївці) сидітимуть під замком через ризик поширення сказу...", - пише телеграм-канал окупантів.

Місцеві пропагандисти також пишуть, що ватажок "ДНР" Денис Пушилін встановив карантин по африканській чумі свиней ще на 19 підсобних господарствах і підприємствах.

"Карантин через спалах хвороби оголошено у 15 підсобних господарствах та аграрних підприємствах Тельманове та села Гранітне, а також на території звалища твердих побутових відходів у селі Луково Тельманівського району. У Старобешівському районі на карантин переведено одне підсобне господарство та мисливство. Крім того, спалах африканської чуми свиней зафіксовано на території виправної колонії у місті Кіровське на сході ДНР", - повідомляють окупанти.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті