У держдумі РФ пригрозили в'язницею і конфіскацією "неблагонадійним" росіянам, які виїхали за кордон

Росіяни, які виїхали за кордон і закликали до порушення національної безпеки, мають не тільки позбутися активів, а й сісти у в'язницю. Про це заявив депутат від ЛДПР Андрій Луговий, коментуючи законопроєкт про конфіскацію майна за "фейки" про російську армію, - пише ТК The Moscow Times.


"Якщо ти закликаєш порушити національну безпеку країни, то, крім того, що ти маєш трошки посидіти у в'язниці, ти маєш втратити свою квартиру, дім, гроші, будь-яке майно [...] Той, хто спробує завдати шкоди своїй батьківщині, країні та громадянам, позбудеться всього й здохне там, за межами нашої країни, як остання собака", - вважає російський парламентарій.

Крім того, він назвав "незавидною" долю росіян, які виїхали з країни і почали воювати на боці України,

Також лідер "Справедливої Росії" Сергій Миронов зазначив, що такі заходи вже застосовують у багатьох країнах світу, включно зі США, Катаром і Малайзією.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті