У будинку в селі на Львівщині виявлено тіла 5 людей без ознак життя

Поліція Львовської області повідомила, що вчора у відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку одного з сіл Львівського району виявлено тіла кількох людей без ознак життя, - пише 8 жовтня пресслужба відомства.

"На місці події працювали слідчо-оперативна група, криміналісти та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. У будинку правоохоронці виявили тіла п’ятьох місцевих мешканців – жінок віком 29, 53 і 75 років та чоловіків віком 33 і 57 років. Попередньо встановлено, що причиною загибелі людей стало отруєння чадним газом", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, з діагнозом «отруєння чадним газом» медики госпіталізували двох хлопчиків віком сім і дев’ять років.

"Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють усі обставини події, призначено експертизи", - додали у поліції.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті