У Білорусі заявили, що військові літаки рашистів залишаться в країні і після "навчань"

Після завершення спільних льотно-тактичних навчань авіаційних підрозділів збройних сил Республіки Білорусь та РФ, які розпочалися 16 січня, російські літаки продовжать злітати з білоруських аеродромів. Про це повідомляє білоруське державне агентсво БелТА з посиланням на командувача військово-повітряних сил та військ протиповітряної оборони збройних сил Білорусі Андрія Лук'яновича.

"Виходячи зі складної військово-політичної ситуації, у нас створено регіональне угруповання військ (сил). Було посилено й авіаційний компонент, льотно-тактичні навчання, які ми проводили, - один із елементів злагодження наших та російських екіпажів. Зараз це злагодження буде продовжено на нашої території, щоб забезпечити безпеку нашої країни та Союзної держави", - цитують в агентстві його заяву. 

Окрім того, командувач білоруських ВПС та військ ППО повідомив, що цього року до Білорусі поставлять гелікоптери МІ-35М та літаки-винищувачі СУ-30СМ.

“Також заплановано постачання значної кількості авіаційних засобів ураження”, - заявив Лук’янович.

Як раніше повідомлялося, у Білорусі перебазували 12 російських вертольотів від кордону з Україною. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті