У Бердянську рашисти вбили підлітків, які ліквідували двох рашистів. Останніми словами хлопця було "Слава Україні"

У Бердянську двоє хлопців 2006 р.н. Тигран Оганесян та Микита Ханганов ліквідували поліцейського колаборанта та одного російського військового. За це рашисти вбили підлітків-Героїв, - пише "Актуально".

"У мережі шириться інформація про стрілянину у вечірньому тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області. На жаль, серед загиблих є українці – підлітки, яких окупанти збиралися судити", - пише видання.

Рашисти заявили, що затримали двох людей, які відкрили стрільбу з автоматичної зброї в центрі міста, а також повідомили про начебто двох поранених.

Одночасно з цим колаборант Рогов написав, що один із «терористів» — 16-річний Тигран Оганесян, і його «ліквідували». Тигран один з двох підлітків, яких окупанти звинувачують у спробі диверсії на залізниці, і збиралися передавати справу до свого суду.

Тиграна вже неодноразово затримували російські силовики, ще станом на 16 червня він перебував за ґратами, і окупаційна влада мала наміри судити двох підлітків з Бердянська, звинувачуючи їх у підготовці диверсії.

Навіть Євросоюз вимагав звільнити Микиту Ханганова та Тиграна Оганесяна.

Як пише телеграм-канал "Запоріжжя.Інфо", окупанти відпустили під огляд Тиграна та Микиту, але не дозволяли виїжджати з окупації та загалом з міста,

"Вони не збирались завершувати свій партизанський рух! Вони вбили якогось російського бойовика, відібрали у нього зброю та відстрілювались до останнього", - пишуть у пабліку. 

Останніми словами підлітка-героя Тиграна перед загибеллю на записану відео було: "Слава Україні".

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті