"Твари смердючі, ви що творите?". Пригожин звернувся до військового командування РФ

"Твари смердючі, ви що творите?". З такими словами ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин звернувся до російського військового керівництва після атаки дронів на Москву 30 травня, - повідомляє Телеграм-канал "BILD на русском".

У повідомленні нагадується, що міністерство оборони РФ 30 травня відзвітувало про перехоплення восьми безпілотників, які атакували Москву. Однак, той факт, що деякі з них врізалися в житлові будівлі в російській столиці, розлютив Пригожина. 

"Ви, скоти, відривайте свої сраки з кабінетів, у які вас посадили захищати цю країну. Ви є Міністерством оборони, ви не зробили ніхера для того, щоб наступати. Якого *** [чорта] ви допускаєте прильоти цих безпілотників у Москву? Те, що вони на Рубльовку летять до вас додому, та й хрін би з ним, нехай ваші будинки палахкотять. А що людям звичайним робити, коли в їхні вікна врізаються безпілотники з вибуховою речовиною?", - обурився Пригожин. 

"Як громадянин я глибоко обурений, що ці мерзоти [з Міністерства оборони] спокійно сидять і просиджують далі свої ожирілі сраки, намазані дорогими кремами. Я вважаю, що народ має повне право поставити всі запитання цим паскудам. Але ж я про це вже багато разів попереджав, але слухати ніхто не хоче", - заявив Пригожин у своєму зверненні. 

Крім того, він додав, що російська армія в технічному відношенні відстає від ЗСУ "на роки, а може бути навіть на десятиліття". "Але для того, щоб їх наздогнати, ми не робимо зовсім взагалі нічого. Це я як фахівець у цій галузі кажу", - підсумував Пригожин.

Як повідомлялося, жителі Москви поділилися враженнями від атаки безпілотників.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті