"Тут не вручатимуть повісток". У Львові відкрили перший Центр рекрутингу Української армії

У Львові выдкрили перший Центр рекрутингу Української армії. Про це у Телеграм 12 лютого повідомив міський голова Андрій Садовий.

"Тут не вручатимуть повісток. Кожен отримає детальну інформацію про актуальні військові вакансії. Цими словами відкрили перший Центр Рекрутингу Української Армії у Львові. Часто серед охочих піти у військо є вагання через те, що вони не зможуть себе реалізувати за тим фахом, який вони знають найкраще. Ви можете бути медиком, програмістом, логістом чи будь-яким іншим фахівцем.  Ваш внесок є важливим для нашої Перемоги!", - написав мер. 

"Дякую Міністерству оборони за довіру та можливість запустити цей пілотний проект саме у Львові!", - зазначив він.

Як повідомлялося, у Львові готують до відкриття центр рекрутингу до Сил безпеки та оборони України.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті