ЦСО "А" СБУ за два тижні знищив понад 230 окупантів, човни, склади боєприпасів, спостережні комплекси "Муром" й іншу техніку

Біля Авдіївки й на південному напрямку ЦСО "А" СБУ завдав росіянам значних втрат протягом двох останніх тижнів. Про це повідомили в Телеграм-каналі СБУ 21 жовтня, розмістивши відповідне відео.

"Спецпризначенці Центру спецоперацій "А" Служби безпеки України за два тижні суттєво зменшили "військовий потенціал" російських окупантів", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що на найбільш гарячих напрямках фронту ударними дронами та іншими засобами "відмінусувано" наступне:

- 232 загарбники;

- 20 танків;

- 42 ББМ;

- 21 артилерійську систему;

- 2 системи ППО та 10 засобів РЕБ/РЕР;

- 96 одиниць автомобільної техніки;

- 6 човнів;

- 2 спостережні комплекси "Муром"; 

- 157 фортифікаційних споруд та укріплень;

- 10 складів з боєприпасами.

Крім того, у співпраці з артилеристами Сил оборони України було скореговано вогонь і знищено ще близько 170 окупантів та 50 одиниць російської техніки. Зокрема: 6 танків, 7 ББМ, 21 артисистему, 3 РСЗВ тощо.

Раніше група "Адам" та аеророзвідка 67-ї ОМБр ДУК показали, як FPV-дронами нищать окупантів у Серебрянському лісі на Луганщині.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті