Центр Донецька зазнав численних обстрілів. Є загиблі та поранені

Окупанти в Донецьку повідомляють про численні обстріли центральних районів.  Про це пишуть у місцевих соцмережах і повідомляє "мер" міста Олексій Кулемзін.

"Сьогодні центральні райони столиці республіки зазнали чергового звірячого обстрілу ...", - написав він, традиційно звинувативши ЗСУ.

За інформацією "мера", удари припали на лікарню, парк, житлові будинки.

"Через влучання в автобус, за попередніми даними, загинуло семеро людей, одна з них дитина. У республіканській травматології понад 10 поранених, зокрема один співробітник РТЦ", - повідомив "мер".

Кулемзін також поінформував про пошкодження в Київському районі:

  • 3 багатоквартирні житлові будинки на вул. Артема;
  • будівля республіканського травматологічного центру;
  • трибуни та ігрове поле стадіону "Олімпійський";
  • адміністративна будівля по вул. Університетській;
  • пошкоджено кілька легкових автомобілів.

Окупаційна пропаганда традиційно звинувачує в обстрілах Донецька ЗСУ. Насправді 24 лютого 2022 року РФ розв'язала проти України агресивну війну, жертвами якої стали десятки тисяч українців по обидва боки лінії зіткнення.

Як повідомлялося, в окупованому Донецьку 28 квітня був "приліт" снаряда в маршрутне таксі № 25, унаслідок якого загинули семеро людей.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті