Центр Донецька зазнав численних обстрілів. Є загиблі та поранені

Окупанти в Донецьку повідомляють про численні обстріли центральних районів.  Про це пишуть у місцевих соцмережах і повідомляє "мер" міста Олексій Кулемзін.

"Сьогодні центральні райони столиці республіки зазнали чергового звірячого обстрілу ...", - написав він, традиційно звинувативши ЗСУ.

За інформацією "мера", удари припали на лікарню, парк, житлові будинки.

"Через влучання в автобус, за попередніми даними, загинуло семеро людей, одна з них дитина. У республіканській травматології понад 10 поранених, зокрема один співробітник РТЦ", - повідомив "мер".

Кулемзін також поінформував про пошкодження в Київському районі:

  • 3 багатоквартирні житлові будинки на вул. Артема;
  • будівля республіканського травматологічного центру;
  • трибуни та ігрове поле стадіону "Олімпійський";
  • адміністративна будівля по вул. Університетській;
  • пошкоджено кілька легкових автомобілів.

Окупаційна пропаганда традиційно звинувачує в обстрілах Донецька ЗСУ. Насправді 24 лютого 2022 року РФ розв'язала проти України агресивну війну, жертвами якої стали десятки тисяч українців по обидва боки лінії зіткнення.

Як повідомлялося, в окупованому Донецьку 28 квітня був "приліт" снаряда в маршрутне таксі № 25, унаслідок якого загинули семеро людей.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті