Це нісенітниця: у ГУР спростували заяву ФСБ про нібито бажання терористів втекти в Україну

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов відкинув версію російської ФСБ про те, що нібито після атаки в підмосковному центрі "Крокус Сіті Хол" терористи "планували втекти в Україну". Він прокоментував заяву російських спецслужб виданню "РБК.Україна".

"Конкретно ця заява і ця інформація, звичайно, це нісенітниця. Ці заяви ФСБ розраховані або на відвертих невігласів, або на зазомбоване російське населення. Уявити собі, що після понад двох років повномасштабного вторгнення терористи прямують у прикордонні регіони, які найбільше насичені зараз силовиками, спецслужбами і власне військовими, я думаю, що тут коментарі зайві", - сказав він.

Представник ГУР наголосив, що звинувачення ФСБ - це "брехня і намагання притягнути український слід з боку російського режиму, чим вони власне займають з перших хвилин, як цей теракт відбувався".

Юсов додав, що ГУР утримується від коментарів щодо причетності ІДІЛ чи інших терористичних угруповань до теракту у Підмосков'ї.

Як повідомлялося, російська ФСБ, кремлівські пропагандисти і МЗС РФ розкручують версію, що терористи після атаки в підмосковному центрі "Крокус Сіті Хол" "планували втекти в Україну".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті