Троє людей загинуло внаслідок обстрілу Пологівського району Запорізької області

Ворог обстріляв Пологівський район Запорізької області в ніч на 8 квітня, загинуло троє людей. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров в Телеграм 8 квітня. 

"Три людини загинуло, три поранено внаслідок ворожого обстрілу "Градами" у Пологівському районі", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що впродовж доби окупанти 357 разів ударили по 8 населених пунктах Запорізької області. Так, війська РФ завдали 5 авіаційних ударів по Малій Токмачці та Малинівці. 62 БпЛА різної модифікації атакували Запоріжжя, Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку. 14 обстрілів РСЗВ накрили Гуляйполе, Малу Токмачку, Роботине, Малинівку. 276 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного, Малинівки та Кам’янського. 

"Надійшло 7 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури", - пише також Федоров.

Раніше повідомлялось, що росіяни обстріляли з "Градів" Гуляйполе Запорізької області, вбивши трьох цивільних.

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті