Троє літніх людей поранені внаслідок удару рашистів по "Пункту незламності" на Херсонщині

Троє літніх людей поранені внаслідок удару російських окупантів по "Пункту незламності" на Херсонщині. Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Згідно з повідомленням, зранку 23 березня ворог скинув вибухівку з дрона на "Пункт незламності" в одному з сіл Новоолександрівської громади. 

"До лікарні доставили 74-річну жінку із мінно-вибуховою травмою та пораненням руки, а також 61-річну місцеву жительку з контузією. У числі потрепілих і 54-річний чоловік. В нього медики діагностували мінно-вибухову травму, поранення голови та контузію", - повідомляє ОВА.

Також повідомляється, що вночі 23 березня під російський обстріл потрапила Новоронцовка - постраждала місцева жителька. 

"У 60-річної жінки медики діагностували мінно-вибухову травму, струс головного мозку, контузію та численні гематоми. Потерпілій надано необхідну допомогу", - зазначили в ОВА.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті