Лише 17 жителів Псковської області підписали контракт із ЗС РФ для "відрядження" в Україну

За майже 2 місяці лише 17 мешканців Псковської області підписали контракт із ЗС РФ для "відрядження" в Україну. Це випливає із повідомлення прес-служби регіонального уряду.

"Перші 17 осіб, які з 1 липня підписали контракт для проходження військової служби, незабаром отримають одноразову виплату з бюджету Псковської області у розмірі 100 тисяч рублів", – йдеться у ньому.

Гроші "добровольцям" виділяються із резервного фонду Псковської області.

Як повідомлялося раніше, підприємства в Новосибірській області отримали листи від адміністрацій з проханням сформувати "іменний" підрозділ на підставі "звернення міністра оборони РФ на адресу губернатора". Аналогічні звернення здобули всі керівники російських регіонів. По суті, їм наказано сформувати військові підрозділи для подальшого відправлення на війну проти України. У пропагандистських цілях цим з'єднанням було вирішено давати імена, які так чи інакше пов'язують їх із місцем формування: "Амур", "Об", "Тигр" і так далі.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті