Терористи з "ДНР" хочуть заявити фейковий "Шахтар" для участі у чемпіонаті росії

Російські колаборанти з так званої "ДНР" заявили про те, що фейковий футбольний клуб "Шахтар" збирається виступати в чемпіонаті росії. Про це 9 січня заявив Олександр Громаков, який обіймає посаду "в.о. міністра молоді, спорту та туризму" окупаційної адміністрації Донецької області.

"Шахтар" був і залишається у Донецьку. У планах взяти участь у чемпіонаті Росії. У команди збережено тренувальну базу, а основний склад гравців та тренерів складається з жителів "ДНР", - заявив колаборант.

За словами Громакова, самозвані "гірники" почнуть виступи в чемпіонаті Ростовської області. При цьому варто зазначити, що футбольні клуби з окупованого Криму рашистам так і не вдалося заявити до свого чемпіонату через загрози санкцій з боку УЄФА.

Однак після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну європейська футбольна асоціація усунула окупантів від європейських змагань. Азіатська футбольна конфедерація також не змогла гарантувати росіянам вступ до цієї конфедерації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в серпні 2022 року рашисти відзначили "ювілей перемоги "гірників" у Кубку СРСР" – після того, як захопили "Донбас Арену" та вигнали справжній клуб із регіону.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті