Терорист Гіркін заявив, що його вигнали з "полка ДНР" і повернувся до Москви

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що знову не зміг "потрапити на війну" і повернувся до Москви. Про це 6 грудня колишній так званий "міністр оборони ДНР" повідомив у своєму Telegram.

"Знаходжусь у Москві. Спроба №3 взяти безпосередню участь у бойових діях проти збройних сил шановних київських партнерів (їх тепер у зведеннях МО називають деякими "бойовиками") не завершилася успіхом, хоча була дуже близька до того", - заявив Гіркін.

За його словами, наприкінці першої декади жовтня він прибув на територію ОРДО, де його навіть зарахували до маршової роти однієї з мотострілецьких бригад "1 корпусу НМ ДНР", надалі його мали зарахувати до неназваного батальйону "N-ського стрілецького полку".

Однак він заявив, що у нього виникли труднощі із зарахуванням, а наприкінці листопада Гіркін з'ясував, що не лише досі не перебуває на посаді у своєму батальйоні, а й взагалі відсутній у штатах "N-ського полку". При цьому Гіркін встиг трохи більше 10 діб "здійснювати обов'язки нач.штабу батальйону" в районі Сватового.

У результаті терорист Гіркін звинуватив так зване "командування" полку та батальйону у махінаціях. А оскільки його формально і не було у розташуванні підрозділу, він здав видану йому зброю і "відбув куди вважав за потрібне".

За його словами, пізно увечері 5 грудня він повернувся до Москви.

Нагадаємо, що в середині жовтня після того, як стало відомо, що Гіркін-Стрєлков вирушив на фронт, за нього оголосили нагороду - яка стартувала з 10 тисяч доларів і зрештою досягла 150 тисяч. Також варто додати, що в середині листопада російського бойовика Ігоря Гіркіна засудили до довічного ув'язнення за збиття пасажирського "Боїнга" на Донбасі.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті