Терорист Стрєлков заявив, що на росію чекає поразка у війні і "новий 1917-й рік"

Відставний полковник ФСБ, колишній командир сепаратистів "ДНР", терорист Ігор Стрєлков (Гіркін) заявив на прес-конференції в Москві 12 травня, що створений ним рух "Клуб розсерджених патріотів" (КРП) виступатиме як політична сила. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Стрєлков піддав різкій критиці російську владу і Міноборони, проте утримався від закликів до повалення путіна, назвавши його "єдиним носієм легітимності в країні". Метою КРП він назвав протидію колапсу російської державності.

За словами Стрєлкова, керівництво РФ зараз перебуває "в стагнації", через що країні загрожує "новий 1917-й рік". Він також назвав реальною поразку у війні в Україні. Перемогою він сам вважатиме анексію більшої частини території України, включно з Києвом.

Стрєлков також обрушився з критикою на главу ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, назвавши його діяльність загрозою конституційному ладу.  

Одним із лідерів КРП Стрєлков назвав Павла Губарєва, першого лідера сепаратистів "ДНР", який брав участь у нинішній війні як рядовий російської армії і теж різко критикує керівництво.

Як відомо, суд у Нідерландах у зв'язку з роллю Ігоря Гіркіна в катастрофі "Боїнга" малайзійських авіаліній над Донбасом, збитого з російського "Бука" влітку 2014 року, засудив його заочно до довічного ув'язнення.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті