Теракт у підмосковному "Крокус Сіті Холлі": ЗМІ пишуть, що західні спецслужби підтверджують відповідальність Ісламської держави

У США є розвіддані, які підтверджують відповідальність Ісламської держави, і що у них немає підстав сумніватися в цих заявах. Про це повідомляють CBS News, - пише Еспресо.

Американський чиновник сказав CBS News, що у США є розвіддані, які підтверджують, що саме Ісламська держава (ІД) відповідальна за теракт, і що у них немає підстав сумніватися в заявах ІD.

Американський чиновник також підтвердив, що США надали Росії розвідувальні дані про потенційну атаку відповідно до вимоги розвідувального співтовариства "Обов’язок попереджати".

Російське видання РБК також підтверджує, що ІД взяла на себе відповідальність за теракт у підмосковному «Крокус Сіті Холлі», де загинули десятки людей і понад 100 постраждали.

Про це також пишуть Reuters, France 24, The New York Times та Al Arabiya з посиланням на повідомлення терористичної організації в Telegram.

Як повідомлялося, увечері 22 березня в підмосковному концертному залі "Крокус Сіті Хол" перед концертом гурту "Пікнік" сталася стрілянина з постраждалими та загиблими.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті