Тарнавський повідомив, де росіяни завдали найбільше авіаударів з початку року

Командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський заявив, що з початку року росіяни завдали найбільше авіаударів по операційній зоні ОСУВ “Таврія”. Про це він пише у своєму ТГК 14 лютого.

"По операційній зоні ОСУВ “Таврія” росіяни завдали найбільше авіаударів з початку року. Стоїмо!", - пише генерал.

Загалом в операційній зоні оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” ворог завдав 73 авіаудари (найбільше з початку року), вчинив 54 штурмові дії та 1051 артобстріл.

Тарнавський зазначив, що оперативна обстановка в районах відповідальності ОСУВ “Таврія” залишається контрольованою. Наші сили продовжують ведення оборонної операції, завдаючи противнику значних втрат.

"Загальні втрати росіян минулої доби в живій силі склали 610 осіб, в озброєнні та військовій техніці - 50 одиниць, не враховуючи БпЛА. Зокрема це 5 танків, 19 бойових бронемашин, 10 артсистем, 1 РСЗВ, 1 засіб ППО, 14 автомобілів", - пише генерал.

Також нейтралізовано або знищено 263 БпЛА різних типів. Зокрема 16 безпілотників збито зі стрілецької зброї.

Як повідомлялося, Тарнавський спростував інформацію російських пропаганлистів, які повідомили ніби-то про великі втрати Сил оборони унаслідок удару по Селидове Покровського району Донеччини.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті