Тарнавський: На Таврійському напрямку знищено ворожий штурмовик Су-25

На Таврійському напрямку знищено ворожий штурмовик Су-25. Про це у Телеграм 2 листопада повідомляє командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський.

"Знищено літак - штурмовик Су-25. Загалом на Таврійському напрямку ворог завдав 14 авіаударів, провів 30 бойових зіткнень та здійснив 959 артобстрілів", - повідомив бригадний генерал.

"Наші воїни стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. Безуспішними були наступальні дії противника в районах Новокалинового, Авдіївки, Опитного та Первомайського.Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ "Таврія" протягом доби виконали 1068 вогневих завдань", - зазначив Тарнавський.

За його словами, загальні втрати ворога склали 360 осіб, знищено 40 одиниць військової техніки.

"Зокрема, 6 танків, 11 ББМ, 7 артсистем, 1 літак штурмовик Су-25, 6 БпЛА, 8 автомобілів, 1 одиницю спецтехніки.Водночас, триває ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку", - констатував командувач.

 Як повідомлялося, на Вугледарському напрямку ЗСУ завдали ворогу тяжких втрат.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті