"Т-90 закінчуються". Рашисти на Луганщині пересідають на старі моделі танків – Гайдай

Російські війська кинули новітні танки на Кремінський напрямок, але за два тижні знов повернулись до більш старих моделей. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай 12 березня.

"Те, що там (у Луганській області, - ред.) відбувається - це намагання не просто в лобову штурмувати наші позиції, вони експериментують. То технікою їдуть важкою, до 10-12 одиниць, то намагаються експериментувати, тобто їде три БМП, а між ними йде піхота, чи танк стоїть у глибині лісу і звідти просто розстрілює позиції, чи іноді просто запускають по три роти штурмувати позиції. Постійно зараз підключають дрони усіх типів - їх у росіян стало набагато більше", - сказав він.

За його словами, росіяни кинули новітні танки на Кремінський напрямок, але за два тижні знов повернулись до більш старих моделей.

"На Кремінну кинули новітні танки Т-90 і за два тижні вони переходять на Т-72, тому що Т-90 закінчуються", - зазначив Гайдай.

"Наші захисники намагаються на кожну таку нову хвилю давати гідну відсіч. Вони щось вигадують, планують. Але на сьогоднішній день можна сказати, що по всім трьом напрямкам абсолютно стабільно ситуацію, хоч і дуже важка", - підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, у селищі Новопсков Луганської області рашисти будують стаціонарний крематорій для того, щоб утилізувати трупи загиблих окупантів і не робити соціальних виплат їхнім родинам.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті