Сирський відвідав район бойових дій - обговорив із командирами заходи для кращої оборони Бахмута

Командувач Східного угруповання військ Олександр Сирський учора, 6 травня, побував у районах ведення бойових дій, де зустрівся з командирами бойових частин. На місці було ухвалено необхідні оперативні рішення, - повідомив генерал-полковник у коментарі УНІАН.

Зокрема, командувач розповів, що він із командирами обговорив заходи для кращої оборони Бахмута і завдання максимального ураження бойовиків "Вагнера".

Сирський пояснив, що не всі питання можна обговорити віддалено. Тому спілкування наживо з командирами дало змогу детально розібратися в ситуації та спланувати майбутні дії.

Командувач Східного угруповання військ характеризує ситуацію на східному фронті як напружену, але контрольовану. За його словами, росіяни останніми днями збільшили інтенсивність обстрілів із важкого озброєння, почали використовувати більш вдосконалену техніку і проводять перегрупування військ.

"Це свідчить про те, що ворог не збирається змінювати свої плани і робить усе можливе, щоб узяти Бахмут під контроль і продовжити наступальні дії", - каже він.

Але, наголосив Сирський, завдяки активним діям наших бійців противнику не вдається досягти намічених цілей. 

Також учора з нагоди Дня піхоти генерал-полковник Сирський відзначив державними та відомчими нагородами, а також вручив цінні подарунки близько 170 бійцям східного фронту, які героїчно проявили себе в боях.

"Безумовно, це важливий і завжди хвилюючий момент, адже ці нагороди здобуті в буквальному сенсі кров'ю і потом. Для мене завжди честь відзначати наших воїнів і тиснути кожному особисто руку, тому що я дуже добре знаю високу ціну цих нагород", - сказав він.

 
Командувач Східного угруповання військ каже, що для нього це - можливість поспілкуватися з бійцями в неформальній обстановці, почути від них про їхні проблеми та відповісти на запитання.
 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті