Сирський ухвалив нові рішення щодо оборони під Бахмутом і Куп’янськом

Командувач Сухопутними військами ЗСУ Олександр Сирський відвідав позиції Сил оборони у районі Бахмута Донецької області та Куп'янська Харківської області й ухвалив рішення щодо посилення оборони на цих напрямках фронту. Про це 25 листопада повідомила пресслужба Сухопутних військ.

Командувач зустрівся з командирами частин і підрозділів, заслухав доповіді про хід виконання поставлених завдань, проблемні питання та порядок їх вирішення. 

"Основна увага була зосереджена на організації ефективного ураження противника, всебічному забезпеченні дій наших військ та максимальному збереженні життів наших воїнів. Також були прийняті всі необхідні рішення для посилення оборони на важливих напрямках та застосування резервів", - йдеться у повідомленні.

Сирський також зустрівся з військовослужбовцями частин десантно-штурмових військ та подякував їм за мужність, стійкість та героїзм.

Як повідомлялося, окупанти призупинили наступ на трьох східних напрямках, зосередившись на Авдіївці.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті