Сирський: Просування на Бахмутському напрямку - це перший успіх. Відпрацювали з командирами всі можливі сценарії

Просування наших військ на Бахмутському напрямку - це перший успіх наступальних дій в ході проведення операції  з оборони Бахмута. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, - повідомляє у Телеграм Міноборони України.

За словами Сирського, "останні кілька днів показали, що ми можемо рухатись вперед та нищити ворога навіть у таких надскладних умовах".

"Ми воюємо меншим ресурсом, ніж ворог. Разом з тим, нам вдається руйнувати його плани. Все завдяки нашим бійцям, які б’ються з агресором, долаючи найвищу межу людських можливостей. Втім, це лише частковий успіх. І саме так його треба сприймати. Операція з оборони Бахмута триває. Всі необхідні для оборони рішення прийняті", - зазначив командувач. 

"Всі можливі сценарії розвитку подій ми з командирами відпрацювали безпосередньо на місці бойових дій", - підкресли він.

Як повідомлялося, за словами заступниці міністра оборони України Ганни Маляр, "в Бахмуті і на околицях зараз все складно".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті