Сирський показав як українські пілоти б'ють окупантів на східному напрямку

Українські пілоти на сході України продовжують знищувати окупантів і допомагати нашим військовим на землі. Відео з роботою нашої авіації 26 березня в Telegram опублікував командувач Сухопутних військ Олександр Сирський.

"У перші дні широкомасштабного вторгнення ворог розраховував знищити нашу армійську авіацію. Однак навіть через рік українські вертольоти продовжують вражати окупантів скрізь, де це необхідно", - повідомив генерал-полковник.

Сирський зазначив, що пілоти ЗСУ також допомагають сухопутним силам, які утримують східний фронт. На відео потрапили фрагменти роботи підрозділів 16-ї та 18-ї бригад.

Нагадаємо, раніше роботу фронтової авіації по окупантах також показали в Генштабі.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті