Сили оборони за добу відбили атаки окупантів на 5 напрямках та завдали 9 ударів по районах зосередження рашистів

Сили оборони України за добу відбили атаки окупантів на п'яти напрямках, а наші пілоти завдали дев'ять ударів по районах зосередження рашистів. Про це 14 березня у вечірньому зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Російський агресор основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямах", - повідомили українські військові.

Як зазначили у Генштабі, росіяни не залишають спроб вийти на адміністративні кордони у Донецькій та Луганській областях. Своєю чергою, наші пілоти завдали дев'ять ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Ракетні та артилерійські частини за добу уразили два райони зосередження особового складу окупантів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Зеленський провів засідання Ставки, на якому розглядалася оборона Бахмута.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті