Сили оборони за добу відбили 83 атаки рашистів на Східному фронті

Сили оборони України напередодні відбили 83 атаки рашистів на східній ділянці фронту. Про це 23 березня в ранковому зведенні повідомив Генштаб ЗСУ.

"Противник продовжує вести наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках, на інших - обороняється. За минулу добу підрозділами Сил оборони відбито 83 ворожі атаки на східній ділянці фронту", - повідомили українські військові.

За даними Генштабу, на Куп'янському та Лиманському напрямках росіяни вели марні атаки в районах Макіївки, Білогорівки та Верхньокам'янського. На Бахмутському напрямку, крім постійних атак у районі Бахмута, наші воїни також відбивали наступальні потуги окупантів біля Богданівки та Предтечиного.

На Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках противник вів наступальні дії в районах Новокалинового, Степового, Бердичів, Авдіївки, Ласточкиного, Сєверного, Водяного, Первомайського, Мар'їнки і Побєди, проте успіху не досягнув. На інших ділянках фронту і напрямках рашисти зосередилися на обороні.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що Силам оборони на сході вдалося відбити 114 атак окупантів.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті