Сили оборони за добу брали участь у 25 бойових зіткненнях і знищили 2 пункти управління окупантів

Сили оборони України за добу взяли участь у 25 бойових зіткненнях і знищили два пункти управління окупантів. Про це 5 червня у вечірньому зведенні повідомив Генштаб ЗСУ.

"Упродовж доби противник завдав ракетного та 19 авіаційних ударів, здійснив близько 30 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах. На жаль, крім зруйнованої інфраструктури, постраждали мирні люди", - повідомили українські військові.

Також вони зазначили, що по всій Україні зберігається висока небезпека ударів по цивільних об'єктах і житлових кварталах. На лінії фронту ж росіяни намагаються домогтися повної окупації Донецької та Луганської областей - за добу ЗСУ брали участь у 25 бойових зіткненнях.

"Авіація сил оборони за добу завдала 18 ударів по районах зосередження особового складу та 2 - по зенітно-ракетних комплексах противника. Нашими захисниками було знищено 1 ворожий розвідувальний БПЛА", - зазначили в Генштабі.

Своєю чергою ракетні та артилерійські підрозділи Сил оборони за добу знищили два пункти управління, 10 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки. Наші воїни змогли знищити і склад боєприпасів, зенітно-ракетний комплекс та три артилерійські підрозділи противника на вогневих позиціях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до госпіталю в будівлі сільської школи Сватівського району Луганщини за день доправили 20 вантажівок із пораненими окупантами.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті