Сили оборони України за добу відбили атаки на 15 населених пунктів у 3 областях – Генштаб

Сили оборони за добу відбили атаки російських окупантів на 15 населених пунктів у Донецькій, Луганській та Харківській областях. Про це 8 грудня повідомляє Генштаб ЗСУ.

"За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів в районах населених пунктів Тернова Харківської області; Стельмахівка, Площанка, Червонопопівка і Білогорівка на Луганщині та Білогорівка, Берестове, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Курдюмівка, Майорськ, Мар’їнка і Новомихайлівка Донецької області", – повідомили українські військові.

Також повідомляється, що минулої доби росіяни завдали семи ракетних та 16 авіаційних ударів, а також провели понад 40 обстрілів з РСЗВ. Окремо в Генштабі наголошують, що на всій території України зберігається загроза ударів по об'єктах критичної інфраструктури та енергосистеми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сили оборони України за добу відбили атаки на 17 населених пунктів на Донбасі.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті