Сили оборони відштовхнули напад на Бахмут, Меріінку та ще 14 населених пунктів Донбаса

Сили оборони України за минулу добу відбили атаки на Бахмут, Мар'їнку та ще 14 населених пунктів Донецької та Луганської областей. Про це 22 грудня повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Минулої доби наші воїни відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Площанка та Червонопопівка Луганської області та Берестове, Яковлівка, Соледар, Бахмут, Опитне, Курдюмівка, Озарянівка, Майорськ, Нью-Йорк, Красногорівка, Невельське та Мар'їнка", – повідомили українські військові.

Також зазначається, що минулої доби рашисти завдали шість ракетних та 15 авіаційних ударів – у тому числі й по цивільних об'єктах у Запорізькій області. Також росіяни завдали 64 ударів із реактивних систем залпового вогню.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що наші військові відбили атаки на 25 населених пунктів у трьох областях.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті