Станція-привид: що залишилося від залізничного вокзалу "Святогірськ"

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко опублікував кадри залізничнрї станції "Святогірськ". "Точніше — те, що від неї залишилося після російської окупації", - пише він.

Кириленко нагадав, що ше півтора роки тому тут зупинявся поїзд, що йшов по одному з найдовших маршрутів в Україні, долаючи 1476 кілометрів від Бахмута до Львова.

"Допоки неподалік тривають активні бойові дії, зарано казати, коли рух до Святогірська зможуть відновити хоча б приміські поїзди. Вокзал, який працював ще з 1911 року, перетворився на станцію-привид. Російська орда нищить усе, до чого здатна дотягнутися, — краде у місцевих жителів навіть такі звичні речі, як залізничне сполучення", - підсумував Кириленко.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті