США продовжать запроваджувати санкції проти "ПВК "Вагнер" - Білий Дім

Сполучені Штати Америки продовжать запроваджувати санкції проти "ПВК "Вагнер", щоб позбавити найманців можливості сіяти хаос і насильство. Про це 26 червня в рамках брифінгу заявив координатор зі стратегічних комунікацій у Раді національної безпеки США Джон Кірбі.

"Ми надалі вживатимемо відповідних заходів, щоб обмежити їхню здатність продовжувати сіяти хаос і насильство, де б вони не були", - розповів він.

Наразі щодо "вагнерівців" ввели санкції як проти транснаціонального злочинного угруповання. Водночас, ця "військова компанія" продовжує діяти не тільки в Україні, а й у країнах Африки та інших регіонах.

Кірбі також зазначив, що наразі зарано робити оцінки та прогнози, як "вагнерівці" діятимуть далі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Байден "відхрестився" від причетності до заколоту Пригожина.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті