США попередньо погодили пакет допомоги Україні на 12 млрд доларів - Reuters

Сполучені Штати попередньо погодили виділення Україні нового пакету фінансової допомоги у розмірі 12 млрд доларів. Про це 26 вересня повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters .

До відповідної угоди дійшли конгресмени під час обговорення нового законопроекту про тимчасові витрати США. Один із джерел також зазначив, що цим законом також виділять фінансування для переселення афганських біженців.

Раніше президент США Джо Байден попросив Конгрес надати Україні нову екстрену військову та економічну допомогу у розмірі 11,7 млрд доларів. У п'ятницю Конгрес має ухвалити закон про витрати, який також фінансуватиме широкий спектр програм уряду США.

Як повідомлялось раніше, у Конгресі США закликали Пентагон надати Україні новий вид сучасних безпілотників.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті