США можуть накласти додаткові санкції на Іран за постачання зброї РФ

США та інші країни можуть запровадити додаткові санкції проти Ірану за постачання росії зброї, яку вона використовує у війні проти України. Про це заявила в інтерв’ю ICTV помічниця держсекретаря США у справах Європи та Євразії Карен Донфрід.

"Ви бачите доволі потужну критику на адресу Ірану за це з боку США. А також бачите цю критику в ООН. Вона базується на тих зобов’язаннях, які Іран на себе взяв", - сказала вона.

За словами Донфрід, США та їхні партнери й союзники "засуджуватимуть це". "А також подумають над санкціями, додатковими до тих, які вже застосовуються проти Ірану, за постачання росії цих дронів. Ми зробимо все, що ми можемо, аби запобігти поставкам зброї з Ірану до росії", - зазначила представниця Держдепу.

Вона підкреслила, що Сполучені Штати зроблять усе, що в їхніх силах, аби іранські ракети "ніколи не потрапили на поле бою в Україні".

Нагадаємо, за повідомленнями ЗМІ, нова партія "шахедів" прибула до москви на іранському літаку.

Статті

Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Країна
12.04.2024
11:24

"Економічне бронювання" від мобілізації: "робота в білу" чи "податок на боягузтво"?

На одного воїна, який захищає Україну, має бути 8 осіб, які забезпечують економічно утримання цього воїна. Потрібно знаходити ті заходи та засоби, які можуть сприяти підняттю рівня економіки
Всі статті