Одразу кілька джерел заявили, що колаборанта Ковальова вбито на Херсонщині

Депутат Херсонської облради Сергій Хлань та військовий журналіст Андрій Цаплієнко 28 серпня повідомили про вбивство в Херсонській області екс-нардепа колаборанта Олексія Ковальова.

Проте коментатори дещо розходяться у своїх версіях щодо обставин вбивства зрадника Ковальова.

"З'явилася інформація, що у Залізному Порту застрелили екс-нардепа зрадника Олексія Ковальова. Дані вимагають уточнення, але цікаво, що про смерть свого "міністра" повідомляли і пропагандистські ЗМІ, хоча одразу видалили", - написав у Фейсбуці депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

Як написав у своєму Телеграм-каналі Андрій Цаплієнко, "зрадник, колаборант і колишній нардеп Олексій Ковальов зарізаний у власному будинку в окупованому місті Гола Пристань".

"Про це зараз говорять багато джерел на окупованій та контрольованій території. Дружина з асфіксією, її зараз відкачують. Біля їхнього будинку дуже багато окупаційних "поліцейських". Олексій Ковальов, багатий херсонський аграрій пройшов до парламенту від "Слуги народу" і несподівано, на початку вторгнення, запропонував свої послуги окупантам. Він налагодив постачання своєї продукції до росії через Крим. На Ковальова раніше була спроба замаху, партизани відкрито заявляли, що він є їхньою пріоритетною мішенню", - написав Цаплієнко.

Нагадаємо, Олексій Ковальов після захоплення Херсонської області почав співпрацювати з окупантими. Він обійняв посаду заступника голови у незаконно створеному росією "уряді Херсонської області". 

У квітні ДБР порушила проти нардепа кримінальну справу, а в липні йому оголосили підозру в державній зраді. Згодом суд заарештував майно колаборанта, а на телеканалі депутата провели обшуки. 

Також правоохоронці встановлюють, чи причетний Ковальов до незаконного вивезення українського зерна та солі до РФ. 

Крім того, майно Ковальова передали до управління АРМА. Загальна сума заарештованого склала понад 18,5 млн. гривень.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті