Супутники NASA показали наслідки ракетних ударів РФ по Києву (ВІДЕО)

Супутники NASA показали, як виглядає Київ після масованих ракетних атак Росії по українській енергетиці. Про це 23 грудня у Twitter повідомляє Sky News.

Видання опублікувало знімки, які зробили супутники Suomi та NOAA-20. На них українська столиця показана у листопаді 2022 року та порівняння із січнем цього року.

Ці знімки із двох супутників показують, наскільки слабо "світиться" Україна. Детальний аналіз Sky News супутникових даних NASA показує наслідки атак, які призвели до того, що наприкінці листопада вся система "майже вийшла з ладу".

Проте представники британського посольства в Києві заявили журналістам, що Україна, як і раніше, має "більш ніж достатньо фактичних потужностей з вироблення електроенергії".

Нагадаємо, раніше міністр енергетики Галущенко заявив, що Україна утримає енергосистему навіть у разі нових масованих ударів.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті