Співачка Арбеніна, тренерка-переможниця українського "Голосу країни-2", заспівала з дружиною окупанта, взяла в подарунок його окопну свічку і одразу "захотіла її запалити"

Відома російська рок-співачка Діана Арбеніна запросила на сцену дружину російського військового, який брав участь у російському вторгненні в Україну, і заспівала разом із нею під час концерту в Новосибірську 22 жовтня. Про це повідомили росЗМІ 23 жовтня. 

"Співачка запросила на сцену дружину військового, який брав участь у російському вторгненні в Україну, і разом із нею виконала пісню "Секунду назад", - ідеться в повідомленні опозиційного російського ЗМІ. 

Уточнюється, що в одному з російських Телеграм-каналів вранці 23 жовтня з'явився запис, у якому йдеться, що на концерті Діани Арбеніної побували "активісти Новосибірського штабу КСВО зі своїм керівником Наталією Куріною". 

"Дружини військових подарували співачці окопну свічку, яку, за їхніми словами, вона "одразу ж захотіла запалити". Крім того, у пості стверджується, що Діана Арбеніна "висловила підтримку дружинам і мамам" російських військових, які беруть участь у повномасштабному вторгненні в Україну", - йдеться також у повідомленні.

У 2012 році Діана Арбеніна брала участь в українському проєкті "Голос країни - 2" на телеканалі "1+1" у ролі тренера поряд із росіянкою Валерією та українськими музикантами Олегом Скрипкою й Олексанром Пономарьовим. Саме її підопічний Іван Ганзера став тоді переможцем шоу - відповідно, вона стала переможницею як тренерка.

Раніше повідомлялося, що міністерство юстиції РФ визнало співачку Земфіру "іноземним агентом".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті