Спецназ СБУ знищив дронами російські БТР і БМП із піхотою

Бійці спецназу СБУ знищили БМП і БТР росіян за допомогою FPV-дронів. Про це 20 березня повідомили представники Служби безпеки України.

"Росіяни гинуть від ударів спецпризначенців СБУ, навіть тікаючи з позицій на бронетехніці. Ще два свіженьких приклади роботи FPV-дронів із кумулятивними зарядами", - повідомили в СБУ.

На першому відео показано БТР, який перевозив на броні піхоту окупантів. Однак після влучання безпілотника в двигун, згоріла не тільки "броня", а й десант.

"Така ж доля спіткала і російську БМП, яка також здійснювала переміщення піхоти. Результат - пряме попадання дрона-камікадзе та оновлення щоденного списку знищеної ворожої техніки", - додали в СБУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські захисники показали, як зайняли позиції російських окупантів.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті