Слово "корупція" стосовно України на саміті НАТО не прозвучало жодного разу за два дні – Резніков

На саміті НАТО слово "корупція" щодо України не прозвучало жодного разу. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков у Медіацентрі "Україна – Укрінформ" на пресконференції "Як реалізувати антикорупційну політику в секторі оборони під час війни?" 19 липня.

"Жодного разу слово "корупція" не звучало як вимога до України. Це означає, що наші з вами зусилля інституціональні – Верховної Ради, створених органів антикорупційних партнери оцінили і рівень довіри піднявся, – сказав міністр. – Тому на саміті мова йшла про очікування від України стосовно реформ. Ще раз підкреслюю: слова корупція за два дня жодного разу я не почув".

Раніше повідомлялось, що Україна отримає запрошення до НАТО на саміті у Вашингтоні.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті