Скелелазка з Донеччини Ксенія Горєлова виграла "срібло" молодіжного Кубку Європи в Любліні

Скелелазка з Донеччини Ксенія Горєлова стала срібної призерка етапу молодіжного Кубку Європи в Любліні. Про це повідомляє Донецька ОДА 19 березня.

У польському місті Люблін 17 березня відбувся перший у 2024 році етап молодіжного Кубку Європи зі скелелазіння у виді «швидкість», що передбачає підйом на вертикальну стінку за мінімальний час.

Від Донеччини на змаганнях гідно виступила майстер спорту України Ксенія Горєлова – атлетка Школи вищої спортивної майстерності регіону, студентка першого курсу Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім.С.Бубки, представниця міста Краматорськ.

У молодіжній віковій групі «A» Ксенія здобула срібну медаль, випередивши 14 суперниць із 6 країн. Кваліфікацію Ксенія подолала з найшвидшим часом 8.23 секунд, у чвертьфіналі та півфіналі її результати склали відповідно 8.53 та 8.19 с. У фінальному протистоянні Горєлова з часом 8.09 секунд поступилася ще одній українці Поліні Халькевич (8.02 с).

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті