Скабеєва лякає: безтурботного життя не буде - якщо РФ програє, Гаазький трибунал чекає на всіх росіян (ВІДЕО)

VIP-пропагандистка Ольга Скабеєва лякає жителів країни-агресора тим, що у разі поразки РФ в агресивній війні проти України міжнародним судом судитимуть всіх без винятку росіян. Про це вона заявила в ефірі одного із російських телевізійних каналів.

"Якщо раптом, не дай Боже, щось станеться, і наша країна не зможе здобути перемогу, тоді треба виходити з того, що претензії будуть пред'явлені кожному (громадянину РФ – "ОстроВ") без винятку. Безвідносно – на території РФ він знаходиться або за межами. І ті, хто за межами, напевно, миттєво будуть заарештовані. Посібник він путінського режиму чи повз проходив – неважливо, винними будемо всі», – відверто бреше пропагандистка.

Щоб пересічним українцям "уникнути Гааги", треба активувати бойові дії, - запевняє вона.

"Тому щоб без Гаазьких трибуналів, порушення кримінальних справ, компенсацій, репарацій – щоб нічого цього не було, потрібна така активізація бойових дій, так треба стиснути і тиснути, щоб вони зверталися до нас для перемир'я або встановлення миру", - визнала вона терористичний характер дій РФ.

Пані Скабеєва не уточнила, що Гаазький трибунал чи будь-який інший міжнародний суд судитимуть виключно військових злочинців. У тому числі й російських "геббельсів", які інформаційно підтримують агресію Росії.

Як повідомлялося раніше, на день раніше ще одна VIP-пропагандистка Маргарита Сімоньян висловила аналогічну думку: якщо Росія програє, на всіх росіян чекає Гаазький трибунал.

 

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті