СК "Дніпро-1" вдруге програв нідерландському АЗ у Лізі конференцій УЄФА

СК "Дніпро-1" у завершальному матчі групового етапу Ліги конференцій УЄФА поступився АЗ з Алкмаару. Вирішальний м'яч українці пропустили наприкінці поєдинку.

Рахунок у матчі вже на 8 хвилині відкрили господарі – Йєнс Одгор скористався грубою помилкою оборони та головою переправив м'яч у ворота "Дніпра-1". Проте вже наприкінці тайму найкращий бомбардир дніпрян Артем Довбик чудово зіграв на випередження та зрівняв рахунок у матчі.

Другий тайм багато в чому вийшов спокійнішим за перший, однак наприкінці зустрічі Павлідіс знову покарав українську команду за недбалу гру біля своїх воріт. І знову вирішальний удар завдався без опіки з боку наших захисників.

Однак, попри цю поразку, "Дніпро-1" все одно фінішував другим і вийшов у плей-офф Ліги конференцій.

Ліга конференцій УЄФА. Груповий етап. 6 тур.

АЗ (Алкмаар, Нідерланди) – СК "Дніпро-1" (Дніпро, Україна) – 2:1

Голи: 1:0 Одгор, 8; 1:1 Довбик, 40; 2:1 Павлідіс, 87.

Нагадаємо, що другий рядок у групі "Дніпро-1" забронював завдяки перемозі над кіпрським "Аполлоном".

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті