СК "Дніпро-1" обіграв "Шахтар" у чемпіонаті України та відірвався у турнірній таблиці на 8 очок

СК "Дніпро-1" здобув перемогу у центральному матчі 14-го туру УПЛ проти "Шахтаря".

Матч першої та другої команд завершився перемогою дніпрян із рахунком 2:1. Голи у складі переможців забивали Олександр Піхальонок та Артем Довбик. У "Шахтаря" відзначився Михайло Мудрик.

Таким чином, СК "Дніпро-1" набрав 35 очок і відірвався від конкурентів у турнірній таблиці чемпіонату України. "Шахтар" обіймає другу сходинку, маючи в активі 27 очок. 

Наступний тур, 15-й, стане останнім у 2022 році. СК "Днпро-1" в гостях зіграє проти "Кривбасу", а "Шахтар" протистоятиме полтавській "Ворсклі".

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті