"Шукайте правильних піратів". Експрезидент РФ Медведєв, "як юрист", закликає активніше красти інтелектуальну власність

Експрезидент РФ Дмитро Медведєв закликає активніше красти інтелектуальну власність. Цю пропозицію він озвучив в інтерв'ю кільком російським інформагенствам.

Він фактично дав добро на скачування нелегального контенту, щоб завдати максимальної шкоди "недружнім країнам".

"Знаєте, що? Шукайте правильних піратів і завантажуйте в них. Якщо раніше я як юрист до цього ставився негативно (абсолютно щиро кажу) і вважав, що краще переплатити в той момент, коли інші кажуть: "Що ти платиш? Це скрізь усе є на торрент-трекерах", то зараз я до цього ставлюся за принципом "Що хотіли, те й отримали". І нехай вони недобирають гроші. Ми це нещодавно обговорювали, що їх потрібно позбавити частини немайнових прав, висловлюючись юридичною мовою, які вони мають тут. Якщо вони пішли від нас, усілякі "Нетфлікси" та інші, значить, будемо це все завантажувати, будемо користуватися безкоштовно. А я б усе це по Мережі розкидав, для того щоб завдати їм максимальної шкоди. Максимальної шкоди, щоб вони збанкрутували!", - заявив Медведєв.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті